InSnoop Shikues anonim Instagram Story

Shikoni dhe shkarkoni historinë e kujtdo në Instagram me InSnoop në mënyrë anonime

InSnoop Shikuesi më i mirë i tregimeve në Instagram

InSnoop është një mjet online i krijuar për t'u mundësuar përdoruesve të shikojnë dhe shkarkojnë histori në Instagram në mënyrë anonime. Kjo do të thotë se përdoruesit mund të shikojnë histori në Instagram pa zbuluar identitetin e tyre ose pa lënë gjurmë në listën e shikuesve të llogarisë në Instagram që po shohin. InSnoop ofron një ndërfaqe të lehtë ku përdoruesit thjesht duhet të fusin emrin e përdoruesit të llogarisë në Instagram që duan të shohin. Mjeti më pas merr historitë e postuara nga ajo llogari, duke i lejuar përdoruesit t'i shikojë ato jashtë platformës Instagram.

Shkarkoni çdo IG Stories

Gjithçka që ju nevojitet për të parë Instagram Story

InSnoop është një mjet i thjeshtë që ju lejon të shihni historitë në Instagram pa treguar identitetin tuaj. Ju nuk keni nevojë të hyni në një llogari. Është perfekt kur jeni kurioz, por dëshironi të qëndroni privat. Plus, InSnoop funksionon në çdo pajisje, kështu që mund ta përdorni kudo, në çdo kohë. Shikoni historitë e ish-it, të dashuruarit ose artistit tuaj të preferuar dhe ruajini ato.

Shikimi i historisë anonime

Lejon përdoruesit të shikojnë histori në Instagram pa zbuluar identitetin e tyre ose pa u shfaqur në listën e shikuesve të historive.

Mbrojtja e privatësisë

InSnoop mbron privatësinë e përdoruesit, duke siguruar që ndërveprimet me mjetin të mos rrezikojnë identitetin e përdoruesit ose informacionin personal.

Shkarkimi i tregimit

Ofron opsionin për të shkarkuar tregimet në Instagram drejtpërdrejt në pajisjen e përdoruesit, duke lejuar shikimin jashtë linje.

Shfaqja e kohës së ngarkimit

InSnoop tregon kohën e saktë kur është ngarkuar një histori në Instagram. Mund të kontrolloni kur është ngarkuar historia.

A mund të qëndroj anonim?

InSnoop ofron një mënyrë për përdoruesit për të parë historitë në Instagram në mënyrë anonime pa hyrje në Instagram. Pronari i ngarkuesit të historisë nuk do ta dijë që ju e keni parë historinë e tij. Ne ju lejojmë të qëndroni të fshehur. InSnoop përdor shumë teknologji të fundit për t'ju mbajtur anonim. Edhe nëse jeni të bllokuar nga dikush, mund të shikoni historinë pa asnjë problem. Gjithçka që ju nevojitet është një emër përdoruesi në Instagram. Ngjitni atë në shkarkuesin tonë dhe shtypni butonin Enter për të vazhduar. Mund të shikoni dhe shkarkoni video dhe foto me cilësi të lartë.

Mësoni se si të shikoni Instagram Story pa e ditur ata

InSnoop është një mjet i thjeshtë që ju lejon të shihni historitë në Instagram pa treguar identitetin tuaj. Ju nuk keni nevojë të hyni në një llogari. Është perfekt kur jeni kurioz, por dëshironi të qëndroni privat. Plus, InSnoop funksionon në çdo pajisje, kështu që mund ta përdorni kudo, në çdo kohë. Shikoni historitë e ish-it, të dashuruarit ose artistit tuaj të preferuar dhe ruajini ato.

1

Hapur InSnoop

Hapni shfletuesin tuaj të internetit dhe shkoni në faqen e internetit InSnoop. Nuk ka nevojë të shkarkoni ndonjë softuer ose të krijoni një llogari.

2

Futni emrin e përdoruesit

Pasi të keni hyrë InSnoop, shkruani emrin e përdoruesit në Instagram të personit, historitë e të cilit dëshironi t'i shikoni në mënyrë anonime.

3

Shiko Historitë

Më pas, InSnoop do të shfaqë historitë e disponueshme nga profili në Instagram. Tani mund t'i shikoni këto histori pa e ditur përdoruesi.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është InSnoop dhe çfarë bën?

InSnoop është një mjet që ju lejon të shikoni historitë në Instagram në mënyrë anonime. Kjo do të thotë që ju mund të shihni historitë e njerëzve të tjerë pa e ditur ata që i keni parë.

A është InSnoop i sigurt për t'u përdorur?

Po, InSnoop është plotësisht i sigurt për t'u përdorur. Ne nuk ruajmë asnjë informacion personal dhe ju mund t'i shikoni historitë në mënyrë anonime. Ju mund të shfletoni historitë në Instagram duke e ditur se privatësia juaj është e mbrojtur.

Si mund ta shikoj një histori duke përdorur InSnoop?

Përdorimi i InSnoop është i thjeshtë. Thjesht futni emrin e përdoruesit të llogarisë, historinë e së cilës dëshironi të shikoni. InSnoop më pas do të marrë dhe shfaq historinë publike për ju.

A mund të shohë përdoruesi i Instagram-it që e kam parë historinë e tij?

Jo, InSnoop e mban identitetin tuaj anonim, kështu që përdoruesi i Instagramit nuk do ta dijë që keni parë historinë e tij.

A do të ndikojë përdorimi i InSnoop në llogarinë time në Instagram?

Jo, meqenëse nuk hyni në llogarinë tuaj në Instagram gjatë përdorimit të InSnoop, kjo nuk ndikon në llogarinë tuaj në asnjë mënyrë.

A është InSnoop më i mirë se shikuesit e tjerë anonimë të historisë IG?

Po, ka shumë shikues historish anonimë si Anonyig, InstaNavigation, PeepStories, StorySaver dhe StoriesStalker, por InSnoop është shikuesi më i mirë i tregimeve.