InSnoop Анонимен прегледувач на Инстаграм приказна

Гледајте и преземете нечија Инстаграм приказна со InSnoop анонимно

InSnoop Најдобар прегледувач на приказни на Инстаграм

InSnoop е онлајн алатка дизајнирана да им овозможи на корисниците да ги гледаат и преземаат приказните на Инстаграм анонимно. Ова значи дека корисниците можат да гледаат приказни на Инстаграм без да го откријат својот идентитет или да остават трага во списокот со гледачи на сметката на Инстаграм што ја гледаат. InSnoop нуди лесен интерфејс каде што корисниците едноставно треба да го внесат корисничкото име на сметката на Instagram што сакаат да ја видат. Алатката потоа ги враќа приказните објавени од таа сметка, дозволувајќи му на корисникот да ги гледа надвор од платформата на Инстаграм.

Преземете ги сите IG Stories

Сè што ви треба за да го гледате Instagram Story

InSnoop е едноставна алатка која ви овозможува да гледате приказни на Инстаграм без да го покажете вашиот идентитет. Не треба да се најавите на сметка. Совршено е кога сте љубопитни, но сакате да останете приватни. Плус, InSnoop работи на кој било уред, така што можете да го користите насекаде, во секое време. Проверете ги приказните на вашиот бивш, вашата љубов или вашиот омилен изведувач и зачувајте ги.

Преглед на анонимна приказна

Им овозможува на корисниците да ги гледаат приказните на Инстаграм без да го откријат својот идентитет или да се појават во списокот со прегледувачи на приказни.

Заштита на приватност

InSnoop ја штити приватноста на корисникот, осигурувајќи дека интеракциите со алатката не го загрозуваат идентитетот на корисникот или личните информации.

Преземи приказна

Обезбедува опција за преземање приказни на Инстаграм директно на уредот на корисникот, овозможувајќи офлајн гледање.

Прикажување на времето за прикачување

InSnoop го прикажува точното време кога е поставена приказна на Инстаграм. Можете да проверите кога приказната е поставена.

Може ли да останам анонимен?

InSnoop обезбедува начин за корисниците да ги гледаат приказните на Инстаграм анонимно без најавување на Инстаграм. Сопственикот на поставувачот на приказната нема да знае дека сте ја гледале неговата приказна. Ви дозволуваме да останете скриени. InSnoop користи многу најсовремени технологии за да ве држи анонимни. Дури и ако сте блокирани од некој, можете да гледате приказна без никаков проблем. Се што ви треба е корисничко име на Инстаграм. Залепете го во нашиот преземач и притиснете го копчето Enter за да продолжите. Можете да гледате и преземате видеа и фотографии со висок квалитет.

Научете како да гледате приказна на Инстаграм без тие да знаат

InSnoop е едноставна алатка која ви овозможува да гледате приказни на Инстаграм без да го покажете вашиот идентитет. Не треба да се најавите на сметка. Совршено е кога сте љубопитни, но сакате да останете приватни. Плус, InSnoop работи на кој било уред, така што можете да го користите насекаде, во секое време. Проверете ги приказните на вашиот бивш, вашата љубов или вашиот омилен изведувач и зачувајте ги.

1

Отвори InSnoop

Отворете го вашиот веб-прелистувач и одете на веб-страницата InSnoop. Нема потреба да преземате софтвер или да креирате сметка.

2

Внесете корисничко име

Откако ќе го вклучите InSnoop, напишете го корисничкото име на Инстаграм на лицето чии приказни сакате да ги гледате анонимно.

3

Прикажи приказни

Потоа, InSnoop ќе ги прикаже достапните приказни од профилот на Инстаграм. Сега можете да ги гледате овие приказни без корисникот да знае.

Најчесто поставувани прашања

Што е InSnoop и што прави?

InSnoop е алатка која ви овозможува анонимно да ги гледате приказните на Инстаграм. Ова значи дека можете да гледате приказни на други луѓе без тие да знаат дека сте ги гледале.

Дали е InSnoop безбеден за употреба?

Да, InSnoop е сосема безбеден за употреба. Ние не чуваме никакви лични информации и можете да ги гледате приказните анонимно. Можете да прелистувате приказни на Инстаграм знаејќи дека вашата приватност е заштитена.

Како да гледам приказна користејќи InSnoop?

Користењето на InSnoop е едноставно. Само внесете го корисничкото име на сметката чија приказна сакате да ја видите. InSnoop потоа ќе ја преземе и прикаже јавната приказна за вас.

Може ли корисникот на Инстаграм да види дека ја гледав нивната приказна?

Не, InSnoop го задржува вашиот идентитет анонимен, така што корисникот на Инстаграм нема да знае дека сте ја прегледале нивната приказна.

Дали користењето InSnoop ќе влијае на мојата сметка на Инстаграм?

Не, бидејќи не се најавувате на вашата сметка на Инстаграм додека користите InSnoop, тоа не влијае на вашата сметка на кој било начин.

Дали InSnoop е подобар од другите анонимни гледачи на IG приказни?

Да, има многу анонимни гледачи на приказни како што се Anonyig, InstaNavigation, PeepStories, StorySaver и StoriesStalker, но InSnoop е најдобриот прегледувач на приказни.